Mbrojtese Dysheku

Mbrojtëse dyshek-u me shumicë dhe pakicë të cilësvie të ndryshme i gjeni te

Mbrojtëse dyshek-u rezistente nga uji

Gjergji H Tekstil ofron mbrojtëset e dyshekut me cilësi të lartë. Dyshek-u juaj do të ketë jetgjatësi dhe do të ofroj komoditet maksimal. 

Mbrojtëset e dyshekut rezistente ndaj ujit janë nga njëra anë peshqir dhe nga ana tjetër e veshur me PVC. Mbrojtësja e dyshek-ut e pa përshkueshme nga uji është cilësia më e mirë. 

Në këtë mënyrë dysheku juaj do ketë mbrojtje maksimale. Gjithashtu do të ruaj komoditetin dhe nuk lejon që çarçafi të rrëshkasi.

Mbrojtëse dysheku kundra ujit

Mbrojtëse dysheku me kambrik

Për tu përshtatur me të gjitha kërkesat e klientëve. Gjergji H Tekstil ofron disa cilësi për të njejtin produkt. Mbrojtëset e dyshekut të veshur me kambrik të dendësisë së lart është një version më ekonomik i mbrojtëses së dysheku-t.

Mbrojtese Dysheku 3

Investimi në një mbrojtëse dysheku ju garanton jetgjatësinë e dyshekut, duke ju kursyer në afatgjatë. Gjithashtu i granton një gjum komod klientëve tuaj!

Diferenca midis hoteleve?

Jastek me pupla

Jastëk

Jastëk me shumicë dhe pakicë të të gjitha llojeve do i gjeni te Jastëk me Mikrofibra Mikrofibra është gjenerata e re e fibrave sintetike e cila është kualiteti më i

Lexo më Shumë »
Jorgan-me-shumice-per-hotele

Jorgane

Jorganë me shumicë dhe pakicë të cilësvie të ndryshme i gjeni te Jorgane me Mikrofibra Mikrofibra është gjenerata e re e fibrave sintetike e cila është kualiteti më i lartë

Lexo më Shumë »
Mbrojtese Dysheku

Mbrojtëse Dysheku

Mbrojtëse dyshek-u me shumicë dhe pakicë të cilësvie të ndryshme i gjeni te Mbrojtëse dyshek-u rezistente nga uji Gjergji H Tekstil ofron mbrojtëset e dyshekut me cilësi të lartë. Dyshek-u

Lexo më Shumë »
Peshqir per hotele

Peshqir

Peshqir me shumicë dhe pakicë të të gjitha llojeve do i gjeni te Peshqir të cilësive të ndryshme Gjergji H Tekstil ju ofron peshqir me çmimin më të lirë dhe

Lexo më Shumë »
Raner per hotele

Raner

Raner me shumicë dhe pakicë të të gjitha llojeve do i gjeni te Raner për Krevate Raner-at janë trendi më i ri për hotelet. Raneri mbron jorganin nga papstërtia te

Lexo më Shumë »
Jorgane te mbushur me gramatura te ndryshme. Jorgane të lehë për verë. Arredim per hotele. Mobilim i dhomes se hotelit.Jemi me te miret because vrelsojme klientin. Vlersimi juaj and detyrimi jone.Gjergji H Tekstil lider per Tekstilet. Te gjithe hotelet me te mire arredohen te ne.I addition ne jemi lider. Per me shume se 25 vjet ne treg and jashte Shqiperise. Me nje eksperience and me shume se 25 vjet. I sherbejme klienteve me detaje. Shitje tekstilesh me shumice so ne Kosove and Mal te zi. Ekspreienca jone shumvjecare.In conclusion na ndihmon te sygjerojme and  zgjedhjen e duhur.This is ne jemi me te miret. Because kjo eshte norma e shitjes se tekstileve me shumice. Tyle te lehte and konbinime ne dhome. Therefore Jorgan te mbushur me gramatura te ndryshme. Because jorgan të lehë për verë.Arredim per hotele. Mobilim i dhomes se hotelit.Because, Perde, carcafe, and mbulesa tavoline. Gjithcka per te veshur so hotelin. Because perde per hotele black out qe nuk fusion rrezet e diellit. However ne jemi me te miret because vrelsojme klientin. Therefore Vlersimi juaj and detyrimi jone. Gjergji H Tekstil lider per Tekstilet and arredim. Te gjithe hotelet so me te mire and arredohen te ne.  Thefore na ndihmon te sygjerojme and  zgjedhjen e duhur.Above all ne jemi me te miret. Thefore kjo eshte norma e shitjes se tekstileve me shumice. This is ne jemi me te miret. Because kjo eshte norma e shitjes se tekstileve me shumice. Tyle te lehte and konbinime ne dhome. Therefore Jorgan te mbushur me gramatura te ndryshme. Because jorgan të lehë për verë.Arredim per hotele. Mobilim i dhomes se hotelit.Because, Perde, carcafe, and mbulesa tavoline. Gjithcka per te veshur so hotelin. Because perde per hotele black out qe nuk fusion rrezet e diellit. Gjithcka per te veshur so hotelin. Because perde per hotele black out qe nuk fusion rrezet e diellit. Because ne jemi me te miret. Because kjo eshte norma e shitjes se tekstileve me shumice. In other words Tyle te lehte and konbinime ne dhome.