Na Kontaktoni ☎️

Kontakt Gjergji H Tekstil
informohu

Nis një mesazh

Shkruani një mesazh mbi informacionin që kërkoni dhe stafi jonë do tju kthejë përgjigje menjëherë!

Address: Rruga 5 Maji, Qëndra Concord, kati 2, Tiranë, Albania
Phone: +355 68 20 23 720
Email: info@gjergjihtextil.com

Keni Pyetje?

Telefononi duke shtypur butonin -Telefono, jemi gjithmon të lumtur tju përgjigjemi të gjitha pyetjeve që keni!