Peshqir per hotele

Peshqir me shumicë dhe pakicë të të gjitha llojeve do i gjeni te

Peshqir të cilësive të ndryshme

Gjergji H Tekstil ju ofron peshqir me çmimin më të lirë dhe cilësinë më të mirë!

 

Arredoni hotelin tuaj me të gjith llojet e peshqirëve. Te Gjergji H Tekstil do të gjeni peshqir të cilësisë më të mirë. Këtë cilësi nuk i ofron as një tjetër në Shqipëri me dëndësi 600. Kjo dëndësi ruan butësinë dhe ka një jetgjatësi shumë të lartë. 

 

Gjithashtu Gjergji H Tekstil ju ofron dhe versione më ekonomike të peshqirëve 100% pambuk. Peshqirët me dëndësi 100 janë me ekonomikët. Në varësi të dendësis përcaktohet edhe çmimi.

Peshqir per hotele 2

Gjergji H Tekstil gjithashtu ju vendos logon tuaj me qëndisje. Vendosni logon në peshqirët, robdeshan, dhe në shapkat e hotelit. Trendet e fundit të hotelev i gjeni te Gjergji h Tekstil. Bordura Dobby e cila përdoret nga të gjitha markat më prestigjoze të hoteleve. Gjergji H Tekstil ju ofron çmimin më të lirë dhe cilësinë më të mirë!

Robdeshan per hotele 3

Diferenca midis hoteleve?

Jastek me pupla

Jastëk

Jastëk me shumicë dhe pakicë të të gjitha llojeve do i gjeni te Jastëk me Mikrofibra Mikrofibra është gjenerata e re e fibrave sintetike e cila është kualiteti më i

Lexo më Shumë »
Jorgan-me-shumice-per-hotele

Jorgane

Jorganë me shumicë dhe pakicë të cilësvie të ndryshme i gjeni te Jorgane me Mikrofibra Mikrofibra është gjenerata e re e fibrave sintetike e cila është kualiteti më i lartë

Lexo më Shumë »
Mbrojtese Dysheku

Mbrojtëse Dysheku

Mbrojtëse dyshek-u me shumicë dhe pakicë të cilësvie të ndryshme i gjeni te Mbrojtëse dyshek-u rezistente nga uji Gjergji H Tekstil ofron mbrojtëset e dyshekut me cilësi të lartë. Dyshek-u

Lexo më Shumë »
Peshqir per hotele

Peshqir

Peshqir me shumicë dhe pakicë të të gjitha llojeve do i gjeni te Peshqir të cilësive të ndryshme Gjergji H Tekstil ju ofron peshqir me çmimin më të lirë dhe

Lexo më Shumë »
Raner per hotele

Raner

Raner me shumicë dhe pakicë të të gjitha llojeve do i gjeni te Raner për Krevate Raner-at janë trendi më i ri për hotelet. Raneri mbron jorganin nga papstërtia te

Lexo më Shumë »
Jorgane te mbushur me gramatura te ndryshme. Jorgane të lehë për verë. Arredim per hotele. Mobilim i dhomes se hotelit.Jemi me te miret because vrelsojme klientin. Vlersimi juaj and detyrimi jone.Gjergji H Tekstil lider per Tekstilet. Te gjithe hotelet me te mire arredohen te ne.I addition ne jemi lider. Per me shume se 25 vjet ne treg and jashte Shqiperise. Me nje eksperience and me shume se 25 vjet. I sherbejme klienteve me detaje. Shitje tekstilesh me shumice so ne Kosove and Mal te zi. Ekspreienca jone shumvjecare.In conclusion na ndihmon te sygjerojme and  zgjedhjen e duhur.This is ne jemi me te miret. Because kjo eshte norma e shitjes se tekstileve me shumice. Tyle te lehte and konbinime ne dhome. Therefore Jorgan te mbushur me gramatura te ndryshme. Because jorgan të lehë për verë.Arredim per hotele. Mobilim i dhomes se hotelit.Because, Perde, carcafe, and mbulesa tavoline. Gjithcka per te veshur so hotelin. Because perde per hotele black out qe nuk fusion rrezet e diellit. However ne jemi me te miret because vrelsojme klientin. Therefore Vlersimi juaj and detyrimi jone. Gjergji H Tekstil lider per Tekstilet and arredim. Te gjithe hotelet so me te mire and arredohen te ne.  Thefore na ndihmon te sygjerojme and  zgjedhjen e duhur.Above all ne jemi me te miret. Thefore kjo eshte norma e shitjes se tekstileve me shumice.