Misioni Jonë

Ti shërbejmë klientëve tanë më së miri duke sjell produkte me cilësi të lartë dhe me çmim të ulët.

Vizioni Jonë

Të njihemi si lider në shitjen e tkestileve me shumicë për të gjithë rajonin.

Vlerat Tona

Ekspreiencë për më shumë se 25 vjet lider në Shipëri në fushën e tekstilit, çmimet më të mira dhe cilësia më e lartë.

0 +
Vite Eksperiencë
0 +
Staf Profesional
0 +
Klient të Lumtur
0 +
Gama e Produkteve

Pse Jemi
Më Të Mirët?

Për mbi 25 vjet ne jemi përqendruar vetëm në industrinë e tekstilit.

• Ne ofrojmë tekstile me cilësinë më të mirë dhe me çmimet më konkuruese.

• Gjergji H Tkestil ka krijuar një kulturë që i ofron rezultate të larta klientëve në përzgjedhjen e produkteve.
Kjo na ndihmonë që të kemi klient të lumtur dhe besnik

• Ne kemi një kuptim të thellë të kërkesës së klientëve tanë e cila
siguron strukturën e duhur për të plotësuar kërkesat e klietëve.

• Duke i kushtuar vëmendje zgjedhjes, përshtatjes dhe cilësisë së tekstileve, ne kërkojmë të ndërtojmë marrëdhënie afatgjata me
klientët tanë.

Keni Pyetje?

Telefononi duke shtypur butonin -Telefono, jemi gjithmon të lumtur tju përgjigjemi të gjitha pyetjeve që keni!