Më të mirët nga 1994

Gjergji H Tekstil

është distributori më i madh i shitjes me shumicë dhe pakicë të tekstileve me metrazh që nga viti 1994.

Ne ju ofrojmë çmimin më të ulët, dhe cilësinë më të lartë.

Që nga viti 1994 – vitin që jemi themeluar si kompani,
vëmëndje të veçantë i kemi kushtuar linjave të hotelerisë, bareve, restoranteve, tapicerisë, materialeve për uniforma të ndryshme dhe dekoreve, ku secili gjen atë që kërkon me çmimet më konkuruese në treg.

Çfarë do të gjeni te ne?

Në magazinën tonë do të gjeni shumëllojshmëri zgjedhjesh për carcafë të cilësive të ndryshme, nga ato më të shtrenjtët me super kualitet për hotelin tuaj me 5 yje, deri te cilësitë më ekonomike, që kërkesat tuaja të përmbushen sa më mirë.

Mbulesa tavoline për shtepitë, baret-restorantet me dizenjo dhe lisho. Perde të llojeve të ndryshme, nga black-out rezistent nga zjarri deri te tylet e thjeshtë për dekore. Gjithashtu ofrojmë damaske dhe lëkura për tapiceri, mëdafshra dhe pëlhura të ndryshme për veshje dhe shumë produkte të tjera që do i gjeni ne magazinën tonë.

Pse duhetjemi ne zgjedhja juaj?

Sepse kemi më shumë se 25 vjet që jemi tëfokusuar vetëm në industrinë e tekstilit.

Ju ofrojmë korrektësi maksimale, ju ndihmojmë të bëni zgjedhjen më të përshtatëshme për kërkesat që ju keni, dhe të gjithë proçesin e mbyllni te ne.

Ju ofrojmë tekstilet më cilësore me çmimet më konkuruese, gjithashtu ju ofrojmë dhe qepjen me çmim shumë të mirë.

Cilësi dhe Çmim

Çmimin më të ulët në treg për cilësinë më të lartë.

Ndihmë dhe Korrektësi

Ndihmë që të bëni zgjedhjen perfekte për ju, korrektësi maksimale gjatë të gjithë proçesit.

Ekspreriencë

Më shumë se 25 vjet të fokusuar në industrinë e tekstilit.

Klientela Jonë

Në më shumë se 25 vjet i kemi zgjeraur kufijtë tanë në të gjithë rrajonin, duke u bërë eksportuesi më i madh i tekstileve ne Shqipëri.

Kemi krijuar klientelë besnike në Kosovë, Maqedoni, Mal të Zi, dhe Greqi.

Mijra hotele, restorante, salla eventesh në Shqipëri dhe jashtë janë “veshur” me tekstilet e Gjergji H Tekstil.

Projekte

Klientë