Gjergji H Tekstil

Ju ndihmojmë të bëni zgjedhjen më të përshtatëshme për kërkesat që ju keni dhe të gjithë proçesin e mbyllni te ne.

Shërbimet Tona

Gama jonë e tekstileve është shumë e gjerë. Gjergji H Tekstil mbulon të gjitha fushat e tekstilit, nga arredimi i shtëpive, bareve, restoranteve, hoteleve, kompaniev të eventeve dhe shumë fusha të tjera.

Mbulesa Tavoline

Perde

Peshqirë

Çarëçafë

Tekstile Për Veshje

Jastëk

PSE DUHET TË JEMI NE ZGJEDHJA JUAJ?

Kemi më shumë se 25 vjet që jemi të fokusuar vetëm në industrinë e tekstilit.
Ju ofrojmë korrektësi maksimale.
Ju ndihmojmë të bëni zgjedhjen më të përshtatëshme për kërkesat që ju keni dhe të gjithë proçesin e mbyllni te ne.

Tekstil staf

01/ Shërbim Profesional

Korrektësia dhe profesionalizmi janë detyrim në kompaninë tonë për më shumë se 25 vjet.

02/ Grup Ekspertësh

Gjergji H Tekstil ofron shumllojshmëri tekstilesh për të plotësuar të gjitha kërkesat, por gjithashtu grupi jonë i ekspertëve ju ndihmon të bëni zgjedhjet e duhura.

03/ Shumllojshmëri Produktesh

Gjergji H Tekstil ofron një gamë shumë të gjerë produktesh për të gjitha llojet e bizneseve dhe individëve që kërkojnë tekstile. Te ne e mbyllni të gjithë proçesin nga blerja e tekstilit deri në përfundimin e tij në produkt të gatshëm.

Tekstile me shumice per hotel, restorant, rrobaqepsi, evente. Te gjitha llojet e tekstilve me shumice.

0 +
Vite Eksperiencë
0 +
Klientë të Lumtur
0 +
Staf Profesional

Keni Pyetje?

Telefononi duke shtypur butonin -Telefono, jemi gjithmon të lumtur tju përgjigjemi të gjitha pyetjeve që keni!

https://gjergjihtextil.com/sherbimet-tekstil/ https://gjergjihtextil.com/sherbimet-tekstil/hotele/ https://gjergjihtextil.com/jastek/ https://gjergjihtextil.com/jorgane/ https://gjergjihtextil.com/mbrojtese-dysheku/ https://gjergjihtextil.com/peshqir/ https://www.youtube.com/channel/UC7aX45oon0Ij1Lauhv-GPFw https://www.facebook.com/gjergjhtextil.ela/ https://www.instagram.com/gjergjih_textile/ https://www.luiseta.com/