TEXTILES FOR HOTELS

Nothing makes you feel better than getting into a hotel bed, and the sheets feel so good. The main reason we go to hotels is to sleep.

Many times has happened to go to a hotel and it is very nicely decorated. Tiles, sinks, lampshades, everything with details.

Then we get into bed for a comfortable and very relaxing sleep.

But the opposite happens, the sheets are rough, the pillow too weak, the quilt too small…

Don’t let this happen to you in your hotels!

Choose Gjergji H Tekstil, our 25+ years of experience will help you make the best choice!

Price / Quality

We offer the price in proportion to the best quality you can find. We import millions of meters every year, this enables us to get the best price for your hotels.

Everything in 1 Place

You will find all the textile materials you will need here. Curtains, sheets, pillows, quilts, and many other products to furnish your hotels.

High quality

The materials we offer are of the highest standards, not only for a very comfortable sleep for your client. But also in longevity and ease of washing.

Solution for Everything

We have the solution you need! This includes design, standard, sewing, and other issues that you probably don't know how to choose yet!

Zgjedhja juaj me e mire eshte Gjergji H Tekstil. Ofrojme gamen me te gjere, cilesine dhe cmimin me te mire. Te gjithe procesin e mbyllni te ne. Gjithcka ju duhet per arredimin e hotelit ne menyren me te mire dhe standartin me te larte. Gjergji H Tekstil ka arreduar disa nga hotelet me te mira ne Shqiperi dhe jo vetem. Gjithashtu hotele ne Kosove dhe Mal te Zi jane arreduar te Gjergji H Tekstil. Na kontaktoni tani per me shume informacione. Stafi jone i dedikuar eshte i gatshem tju sherbeje dhe tju ndihmoje ne cdo kohe. Perde me cmimin me te mire dhe kualitetin me te larte. Carcafe per hotele me stadart me pese yje. Carcafe sateni me vija dhe lisho. Jastek dekorativ dhe jastek gjumi me shumice. Raner per krevatin qe i shton dekorin dhomes dhe gjithashtu mbron nga papastertite e shtrirjes me kepuce ne krevat. Mbrojtese dysheku per ti shtuar jetgjatesine dyshekut tuaj dhe per ta bereme te lehte pastrimni e tije. Tyle kundra zjarrit qe e vonojne flaket dhe nuk e ndizen me nje here. Te Gjergji H Tekstil do të gjeni cilësinë më të lartë të çarçafëve. Pambuku Perkal është pambuk fibër gjatë. Ky lloj pambuku jep ndjesinë e sikur çarçafi kërcet. Ruan një freski në verë, është shumë i dashur me lëkurën, dhe gjithashtu shumë jetgjatë. Çarçafët Saten tani janë një standart i detyrueshëm për hotelet e mira. Gjergji H Tekstil ju ofron çarçaf 100% pambuk me thurje saten ose lisho. Me vij të bardhë 1 cm dhe 3 cm ose xhakard. Gjergji H Tekstil gjithashtu ofron linjën Luxury të çarëçafëve. Kjo është linja më e lartë, e përdorur nga hotelet me 5 Yje për Suit-at. Linja luxury është e qëndisur me bordura. Kjo linjë reflkton impresionin më të këndëshëm dhe elegante në zonën e gjumit. Është e disponueshme në ngjyra të ndryshme qëndisjeje. Te Gjergji H Tekstil do të gjeni gjithçka që përshtatet me kërkesat tuaja. Ne ofrojmë edhe çarçafë me përzjerje 50% pambuk dhe 50% poliester. Gjithashtu kemi një nga teknologjitë më të reja të çarçafëve, atë me mikrofibra. Kualiteti i lartë i mbulesave të tavolinës dhe picetave, shumë llojshmëria e dizajneve, dhe çmimi shumë konkurues e ka bërë zgjedhjen e parë dhe te vetme të restoranteve më të mirë në Shqipëri. Arredimi i një eventi kërkon shumë kreativitet. Kompania Gjergji H ju lejon ta çlironi kreativitetin duke ju ofruar një gamë të gjerë dekoresh.

ÇFARË OFROJMË​
SHËRBIME TË TJERA

Restorante

Arredim Eventesh

Fasoneri & Rrobaqepsi