Shërbimet Tona

Gama jonë e gjerë e produkteve i përmbush kërkesat e të gjithë hoteleve, restoranteve, kompanive te eventeve, fasonerive, shtëpive, dhe shumë bizneseve  që kërkojnë tekstile me shumicë dhe pakicë.

Për Hotel-et

Ne jemi të dedikuar të ndihmojmë hotelet që të krijojnë kualitet të lartë dhe konfort për materialet e gjumit dhe ngrënies.

Duke sjell kënaqësinë e përdorimit të kualitetit të lartë të mbulesave të tavolinës.
Experiencë profesionale për skemën e çarçafëve për hotelet duke krijuar vlera për klientët.

Për Bare – Restorante

Mbulesa tavoline për baret-restorante me dizenjo dhe lisho. Perde të llojeve të ndryshme, nga black-out rezistent nga aka deri te tylet e thjeshtë për dekore. Ofrojmë kualitete të ndryshme për veshje karrigesh, mbulësa tavoline, piceta dhe shumë produkte të tjera që do i gjeni në showroom-in tonë.

Elegancë në çdo detaj.

Për Kompanitë e Eventeve

Ofrojmë një gamë të gjerë produktesh për të përmbushur të githa kërkesat klietëve tanë që organizojnë evente.

Duke filluar nga pjatat dekorative, mbulesat e karrigeve dhe tavolinave, lule dekorative, karrige ideale për evente dhe shumë produkte të tjera me cilësi dhe shumllojshmëri zgjedhjesh.

Tekstile për Biznese

Tekstile nga të gjitha llojet për hotele, restorante, zyra etj.

Tekstile për Evente

Pjata dekorative, karrige për evente, mbulesa karrigesh dhe shumë produkte të tjera ideal për një event lluksoz.

Tekstile për Shtëpi

Perde, mbulesa, çarçafë, jorganë dhe shumë produkte të tjera për shtëpinë tuaj.

Tekstile dhe Dekore për kudo.