Tekstile dhe dekore për arredim eventesh

Disa njerëz shohin vende të bukura, disa të tjerë i bëjnë vendet shumë të bukura!

Gjithçka i duhet një kompanie eventi për të dekoruar një event në mënyrën më të mirë.

Gjergji H Tekstil ju sjell lule artificiale, karrige për evente, mbulesa, perde, tekstile dekorative dhe gama vazhdon.

Jemi ndër partnerët më të fortë të kompanive të eventeve më në yë në Shqipëri. Me materialet tona janë dekoruar me mijra dasma, ndër to edhe shumë dasma VIP-ash.

Ofrojmë gamë më të gjerë te dekoreve dhe tekstileve per dekore, me çmim, dizajn dhe kualitet që nuk e gjeni askund tjetër.

Çmim / Kualitet

Ofrojmë çmimin në proporcion me kualitet më të mirë që mund te gjeni. Imporojmë miliona metra çdo vit, kjo na mundëson të marrim çmimin më të mirë.

Gjithçka në 1 Vend

Të gjitha materialet e tekstilit që do ju duhen do i gjeni te ne. Perde, çarçafë, jastëk, jorgan, dhe shumë produkte të tjera.

Kualitet i Lartë

Materialet që ne ofrojmë janë të standarteve më të larta, jo vetëm për një gjum shumë komod për klientin tuaj. Por edhe në jetgjatësi dhe në lehtësi në larje.

Zgjidhje për Gjithçka

Ne kemi zgjidhjen që ju duhet! Këtu përfshihet dizajni, standarti, qepja, dhe problematika të tjera që ndoshta nuk e dini ende si ti zgjidhni!

Arredim eventesh

Gjergji H Tekstil eshte furnitori me i madh i tekstileve dhe i produkteve per arredim evetesh. Ofrojme shumllojshmeri produktesh, cmimesh dhe cilesishe. Gjithcka ju duhet per arredim eventesh e gjeni te Gjergji H Tekstil. Karrige te tejdukshem polikarbonat Ghost. Veshje per karrige e cila perdoret per arredim eventesh. Lule artificiale  per dasma dhe arredim evetesh te tjera. Pjata dekorative metalike, qelqi dhe polikarbonati ne materiale dhe ngjyra te ndrsyhme per arredim eventesh ne menyren me te mire. Shandan dekorativ metalik per tavoline. Tekstile te ndryshme per arredim eventesh, me tamina, me shkelqim, etj. Gjergji H Tekstil eshte numri nje ne Shqiperi per gjithcka ju duhet per arredim eventesh. 

ÇFARË OFROJMË​
SHËRBIME TË TJERA​

Restorante

Arredim Eventesh

Fasoneri & Rrobaqepsi