Jastek me shumice per hotele

Jastëk me shumicë dhe pakicë të të gjitha llojeve do i gjeni te

Jastëk me Mikrofibra

Mikrofibra është gjenerata e re e fibrave sintetike e cila është kualiteti më i lartë i fibrave. Është e prodhuar me teknologji të avancuar për jastëk. Kjo fibër ka thyer limitet e gamës së fibrave tradicionale.

Në jastëk ka ndjesinë dhe butësinë e puplave. Fryhet si një jastëk i mbushur me pupla dhe është shumë qetësues, mbushja në formë ergonometrike suporton qafën. Të gjitha këto çojnë në një gjumë të qetë.

Gjergji H Tkestil ofron dy lloje mbushjesh me Fibra jastëku.

1- Mbushja me mikrofibër të kokrrizuar e cila është versioni më ekonomik.

2- Mikrofibër e pjekur në tabak e cila është më cilësore dhe ruan formën dhe fryrjen pas larjes.

Shumice per hotele
Jastek me shumicë 2
Jastek me pupla

Jastëku me pupla është anti-alergjrn, siguron suport shumë komod për qafën dhe kokën. Karakteristika e tij janë – shumë i lehtë dhe i butë, siguron ajrosje të mirë dhe përthithje të mirë të lagështirës.

Diferenca midis hoteleve?

Jastek me pupla

Jastëk

Jastëk me shumicë dhe pakicë të të gjitha llojeve do i gjeni te Jastëk me Mikrofibra Mikrofibra është gjenerata e re e fibrave sintetike e cila është kualiteti më i

Lexo më Shumë »
Jorgan-me-shumice-per-hotele

Jorgane

Jorganë me shumicë dhe pakicë të cilësvie të ndryshme i gjeni te Jorgane me Mikrofibra Mikrofibra është gjenerata e re e fibrave sintetike e cila është kualiteti më i lartë

Lexo më Shumë »
Mbrojtese Dysheku

Mbrojtëse Dysheku

Mbrojtëse dyshek-u me shumicë dhe pakicë të cilësvie të ndryshme i gjeni te Mbrojtëse dyshek-u rezistente nga uji Gjergji H Tekstil ofron mbrojtëset e dyshekut me cilësi të lartë. Dyshek-u

Lexo më Shumë »
Peshqir per hotele

Peshqir

Peshqir me shumicë dhe pakicë të të gjitha llojeve do i gjeni te Peshqir të cilësive të ndryshme Gjergji H Tekstil ju ofron peshqir me çmimin më të lirë dhe

Lexo më Shumë »
Raner per hotele

Raner

Raner me shumicë dhe pakicë të të gjitha llojeve do i gjeni te Raner për Krevate Raner-at janë trendi më i ri për hotelet. Raneri mbron jorganin nga papstërtia te

Lexo më Shumë »
Gjastek me pupla, and dhe me vatin. Jastik me shumice, and dhe per hotele. Jasteket cilesore, and jastek so ekonomik. Arredim per hotele, and jastek me mikrofiber. Jastek te bukur, and jastek cilesore, so jastek komod.So it is ju duhet per hotelin tuaj and do e gjeni te Gjergji H Tekstil! Therefore, Perde, carcafe, mbulesa tavoline.However, per te veshur hotelin. Perde per hotele black out qe nuk fusion rrezet e diellit. Tyle te lehte per konbinime ne dhome. Jorgan te mbushur me gramatura te ndryshme. Jorgan të lehë për verë. Arredim per hotele. Mobilim i dhomes se hotelit.Jemi me te miret because vrelsojme klientin. Vlersimi juaj and detyrimi jone.Gjergji H Tekstil lider per Tekstilet. Te gjithe hotelet me te mire arredohen te ne.I addition ne jemi lider. Per me shume se 25 vjet ne treg and jashte Shqiperise. Me nje eksperience and me shume se 25 vjet. I sherbejme klienteve me detaje. Shitje tekstilesh me shumice so ne Kosove and Mal te zi. Ekspreienca jone shumvjecare.In conclusion na ndihmon te sygjerojme and  zgjedhjen e duhur. This is ne jemi me te miret. Because kjo eshte norma e shitjes se tekstileve me shumice. Tyle te lehte and konbinime ne dhome. Therefore Jorgan te mbushur me gramatura te ndryshme. Because jorgan të lehë për verë.Arredim per hotele. Mobilim i dhomes se hotelit.Because, Perde, carcafe, and mbulesa tavoline. Gjithcka per te veshur so hotelin. Because perde per hotele black out qe nuk fusion rrezet e diellit. However ne jemi me te miret because vrelsojme klientin. Therefore Vlersimi juaj and detyrimi jone. Gjergji H Tekstil lider per Tekstilet and arredim. Te gjithe hotelet so me te mire and arredohen te ne.  Thefore na ndihmon te sygjerojme and  zgjedhjen e duhur.Above all ne jemi me te miret. Thefore kjo eshte norma e shitjes se tekstileve me shumice. Tyle te lehte and konbinime ne dhome. Thefore Jorgan te mbushur me gramatura te ndryshme. Because jorgan të lehë për verë. Therfore ne jemi lider. Thefore Per me shume se 25 vjet ne treg and jashte Shqiperise. Me nje eksperience and me shume se 25 vjet. I sherbejme klienteve me detaje. Shitje tekstilesh me shumice ne Kosove and Mal te zi. Ekspreienca jone shumvjecare. Arredim per hotele. Mobilim i dhomes se hotelit. Because, Perde, carcafe, and mbulesa tavoline. Gjithcka per te veshur so hotelin. Because perde per hotele black out qe nuk fusion rrezet e diellit. Because ne jemi me te miret. Because kjo eshte norma e shitjes se tekstileve me shumice. In other words Tyle te lehte and konbinime ne dhome. Therefore Jorgan te mbushur me gramatura te ndryshme. Because jorgan të lehë për verë. Above all Arredim per hotele. In addition Mobilim i dhomes se hotelit. Because, Perde, carcafe, and mbulesa tavoline. After that, Gjithcka per te veshur so hotelin. Because perde per hotele black out qe nuk fusion rrezet e diellit. However ne jemi me te miret because vrelsojme klientin. Therefore Vlersimi juaj and detyrimi jone. Gjergji H Tekstil lider per Tekstilet and arredim. Te gjithe hotelet so me te mire and arredohen te ne. In conclusion ne jemi lider. So Per me shume se 25 vjet ne treg and jashte Shqiperise. Me nje eksperience and me shume se 25 vjet. I sherbejme klienteve me detaje. Shitje tekstilesh me shumice ne Kosove and Mal te zi. Ekspreienca jone shumvjecare. Similarly na ndihmon te sygjerojme and  zgjedhjen e duhur. After that, ne jemi me te miret. Because kjo eshte norma e shitjes se tekstileve me shumice. Tyle te lehte and konbinime ne dhome. Thefore Jorgan te mbushur me gramatura te ndryshme. Because jorgan të lehë për verë.  Arredim per hotele. Mobilim i dhomes se hotelit. Because, Perde, carcafe, and mbulesa tavoline. Gjithcka per te veshur so hotelin. Similarly perde per hotele black out qe nuk fusion rrezet e diellit. Why ne jemi me te miret? Because vrelsojme klientin. Therefore Vlersimi juaj and detyrimi jone. In conclusion Gjergji H Tekstil lider per Tekstilet and arredim. Te gjithe hotelet so, Above all me te mire and arredohen te ne. For instance ne jemi lider. Thefore Per me shume se 25 vjet ne treg and jashte Shqiperise. Me nje eksperience and me shume se 25 vjet. I sherbejme klienteve me detaje. Shitje tekstilesh me shumice ne Kosove and Mal te zi. Ekspreienca jone shumvjecare. In conclusion na ndihmon te sygjerojme and  zgjedhjen e duhur.