Perde per Hotele-1

Perde me shumicë dhe pakicë të të gjitha llojeve do i gjeni te

Perde Black-out

Te Gjergji H Tekstil do të gjeni të gjitha llojet e perde-ve. Larmishmëri dizajnesh dhe cilësi të të gjitha llojeve. Perdet Black-Out i gjeni në cilësi dhe standarte të ndryshme. Gjergji H Tekstil ofron perdet Black-Out që nuk lejojnë 100% rrezet e diellit. Gjithashtu ofrojmë edhe perde Black-Out të cilat janë rezistente ndaj zjarrit. 

Perdja në dhomën e një hoteli ka shumë rëndësi sepse mbulon 50% te dizajnit të dhomës. Për këtë arsye Gjergji H Tekstil ofron një larmishmëri dizajnesh të cilat përshtaten me të gjitha kërkesat.

Perde per Hotele-2

Tyle

Gjergji H Tekstil ju ofron të gjitha llojet e perdeve. Në mënyrë që dhoma juaj të ketë një pamje moderrne dhe shumë elegante, tyli duhet konbinuar me perden. 

Stafi i Gjergji H Tekstil ju ndihmon të bëni zgjedhjen e duhur. Gjithçka ju duhet për një arredim moderrn dhe elegant do e gjeni te Gjergji H Tekstil.

Perde per Hotele-3

Diferenca midis hoteleve?

Jastek me pupla

Jastëk

Jastëk me shumicë dhe pakicë të të gjitha llojeve do i gjeni te Jastëk me Mikrofibra Mikrofibra është gjenerata e re e fibrave sintetike e cila është kualiteti më i

Lexo më Shumë »
Jorgan-me-shumice-per-hotele

Jorgane

Jorganë me shumicë dhe pakicë të cilësvie të ndryshme i gjeni te Jorgane me Mikrofibra Mikrofibra është gjenerata e re e fibrave sintetike e cila është kualiteti më i lartë

Lexo më Shumë »
Mbrojtese Dysheku

Mbrojtëse Dysheku

Mbrojtëse dyshek-u me shumicë dhe pakicë të cilësvie të ndryshme i gjeni te Mbrojtëse dyshek-u rezistente nga uji Gjergji H Tekstil ofron mbrojtëset e dyshekut me cilësi të lartë. Dyshek-u

Lexo më Shumë »
Peshqir per hotele

Peshqir

Peshqir me shumicë dhe pakicë të të gjitha llojeve do i gjeni te Peshqir të cilësive të ndryshme Gjergji H Tekstil ju ofron peshqir me çmimin më të lirë dhe

Lexo më Shumë »
Raner per hotele

Raner

Raner me shumicë dhe pakicë të të gjitha llojeve do i gjeni te Raner për Krevate Raner-at janë trendi më i ri për hotelet. Raneri mbron jorganin nga papstërtia te

Lexo më Shumë »
Perde luks dhe and shume cilesoreJorgane te mbushur me gramatura te ndryshme. Jorgane të lehë për verë. Arredim per hotele. Mobilim i dhomes se hotelit.Jemi me te miret because vrelsojme klientin. Vlersimi juaj and detyrimi jone.Gjergji H Tekstil lider per Tekstilet. Te gjithe hotelet me te mire arredohen te ne.I addition ne jemi lider. Per me shume se 25 vjet ne treg and jashte Shqiperise. Me nje eksperience and me shume se 25 vjet. I sherbejme klienteve me detaje. Shitje tekstilesh me shumice so ne Kosove and Mal te zi. Ekspreienca jone shumvjecare.In conclusion na ndihmon te sygjerojme and  zgjedhjen e duhur.This is ne jemi me te miret. Because kjo eshte norma e shitjes se tekstileve me shumice. Tyle te lehte and konbinime ne dhome. Therefore Jorgan te mbushur me gramatura te ndryshme. Because jorgan të lehë për verë.Arredim per hotele. Mobilim i dhomes se hotelit.Because, Perde, carcafe, and mbulesa tavoline. Gjithcka per te veshur so hotelin. Because perde per hotele black out qe nuk fusion rrezet e diellit. However ne jemi me te miret because vrelsojme klientin. Therefore Vlersimi juaj and detyrimi jone. Gjergji H Tekstil lider per Tekstilet and arredim. Te gjithe hotelet so me te mire and arredohen te ne.  Thefore na ndihmon te sygjerojme and  zgjedhjen e duhur.Above all ne jemi me te miret. Thefore kjo eshte norma e shitjes se tekstileve me shumice. Cilesia e ranerva me e mire. Therefore ranerat tane jane me te miret. Also, kjo so sepse kemi produkte cilsore. And kjo eshte because ne jemi lider ne Shqiperi. Thefore Per me shume se 25 vjet ne treg and jashte Shqiperise. Me nje eksperience and me shume se 25 vjet. I sherbejme klienteve me detaje. Shitje tekstilesh me shumice ne Kosove and Mal te zi. Ekspreienca jone shumvjecare. In conclusion na ndihmon te sygjerojme and  zgjedhjen e duhur. So keto perde and tzla jane me te miret. Therfore, jemi lider per perde me shumice. Perdet black outbecause,  jnae cilesi maksimale. Perde black out and  per hotel. In conclusion Gjergji H tekstil shitje me shumice tekstil.