Jorgan-me-shumice-per-hotele

Jorganë me shumicë dhe pakicë të cilësvie të ndryshme i gjeni te

Jorgane me Mikrofibra

Mikrofibra është gjenerata e re e fibrave sintetike e cila është kualiteti më i lartë i fibrave. Është e prodhuar me teknologji të avancuar. Kjo fibër ka thyer limitet e gamës së fibrave tradicionale.

Pjesa më e rëndësishme te jorgani është mbushja. Gjergji H Tekstil ofron jorgan me microfibra të cilët përbëhen nga mbushje e brendëshme e prodhuar me pjekje. Kjo e bën jorganin që edhe pas larjes në lavariçe të ruaj formën. Kjo llojë fibre ruan kualitetin dhe pas një kohe të gjatë përdorimi.

Jorgane me shumice
Jorgane me pupla

Jorganët me pupla janë thjesht fantastik. Të gjithë njerzit që kanë pasur një jorgan me pupla e kanë të vështirë ta nderrojnë.

Joragnët me pupla janë të lehtë dhe të butë. Duke qënë se ato shërbejnë për të mbrojtur rosën apo patën nga i ftohti, i nxehti dhe lagështira, këtë gjë e bëjnë më së miri edhe në krevatin tuaj.

Gjergji H Tekstil ofron jorgan me pupla me gramatura dhe me disa lloje mbushjesh. Mbushja më e mirë dhe e shtrenjtë është me puplat e qafës së patës sepse është më e lehta dhe mbron një nga pjesët me delikate të patës.  

E dini se jorganët me pupla janë mund të përdoren edhe në verë sepse ruajnë temperaturë konstante. Gjergji H Tekstil ju mundëson një pafundësi zgjedhjesh dhe cilësishë.

Diferenca midis hoteleve?

Jastek me pupla

Jastëk

Jastëk me shumicë dhe pakicë të të gjitha llojeve do i gjeni te Jastëk me Mikrofibra Mikrofibra është gjenerata e re e fibrave sintetike e cila është kualiteti më i

Lexo më Shumë »
Jorgan-me-shumice-per-hotele

Jorgane

Jorganë me shumicë dhe pakicë të cilësvie të ndryshme i gjeni te Jorgane me Mikrofibra Mikrofibra është gjenerata e re e fibrave sintetike e cila është kualiteti më i lartë

Lexo më Shumë »
Mbrojtese Dysheku

Mbrojtëse Dysheku

Mbrojtëse dyshek-u me shumicë dhe pakicë të cilësvie të ndryshme i gjeni te Mbrojtëse dyshek-u rezistente nga uji Gjergji H Tekstil ofron mbrojtëset e dyshekut me cilësi të lartë. Dyshek-u

Lexo më Shumë »
Peshqir per hotele

Peshqir

Peshqir me shumicë dhe pakicë të të gjitha llojeve do i gjeni te Peshqir të cilësive të ndryshme Gjergji H Tekstil ju ofron peshqir me çmimin më të lirë dhe

Lexo më Shumë »
Raner per hotele

Raner

Raner me shumicë dhe pakicë të të gjitha llojeve do i gjeni te Raner për Krevate Raner-at janë trendi më i ri për hotelet. Raneri mbron jorganin nga papstërtia te

Lexo më Shumë »
Jorgane te mbushur me gramatura te ndryshme. Jorgane të lehë për verë. Arredim per hotele. Mobilim i dhomes se hotelit.Jemi me te miret because vrelsojme klientin. Vlersimi juaj and detyrimi jone.Gjergji H Tekstil lider per Tekstilet. Te gjithe hotelet me te mire arredohen te ne.I addition ne jemi lider. Per me shume se 25 vjet ne treg and jashte Shqiperise. Me nje eksperience and me shume se 25 vjet. I sherbejme klienteve me detaje. Shitje tekstilesh me shumice so ne Kosove and Mal te zi. Ekspreienca jone shumvjecare.In conclusion na ndihmon te sygjerojme and  zgjedhjen e duhur.This is ne jemi me te miret. Because kjo eshte norma e shitjes se tekstileve me shumice. Tyle te lehte and konbinime ne dhome. Therefore Jorgan te mbushur me gramatura te ndryshme. Because jorgan të lehë për verë.Arredim per hotele. Mobilim i dhomes se hotelit.Because, Perde, carcafe, and mbulesa tavoline. Gjithcka per te veshur so hotelin. Because perde per hotele black out qe nuk fusion rrezet e diellit. However ne jemi me te miret because vrelsojme klientin. Therefore Vlersimi juaj and detyrimi jone. Gjergji H Tekstil lider per Tekstilet and arredim. Te gjithe hotelet so me te mire and arredohen te ne.  Thefore na ndihmon te sygjerojme and  zgjedhjen e duhur.Above all ne jemi me te miret. Thefore kjo eshte norma e shitjes se tekstileve me shumice.