Carcafe Per Hotele

Çarçafë me shumicë dhe pakicë të të gjitha llojeve do i gjeni te

Çarçafë 100% Pambuk Perkale

Te Gjergji H Tekstil do të gjeni cilësinë më të lartë të çarçafëve. Pambuku Perkal është pambuk fibër gjatë. Ky lloj pambuku jep ndjesinë e sikur çarçafi kërcet. Ruan një freski në verë, është shumë i dashur me lëkurën, dhe është shumë jetgjatë.

Carcafe Per Hotele Perkal

Çarçafë Saten

Çarçafët Saten tani janë një standart i detyrueshëm për hotelet e mira. Gjergji H Tekstil ju ofron çarçaf 100% pambuk me thurje saten ose lisho. Me vij të bardhë 1 cm dhe 3 cm ose xhakard.

Gjergji H Tekstil ofron cilësi dhe çmime të ndryshme për këtë produkt:

100%CC40x40/ 210tc

100%CC40x40/ 250tc

100%CC60x60/300tc

100%CC80x80/ 400tc

100%CC80x80/500tc

Carcafe Per Hotele Saten 1

Linja Luxury

Gjergji H Tekstil gjithashtu ofron linjën Luxury të çarëçafëve. Kjo është linja më e lartë, e përdorur nga hotelet me 5 Yje për Suit-at. Linja luxury është e qëndisur me bordura. Kjo linjë reflkton impresionin më të këndëshëm dhe elegante në zonën e gjumit. Është e disponueshme në ngjyra të ndryshme qëndisjeje.

Gjergji H Tekstil linja Luxurz

Te Gjergji H Tekstil do të gjeni gjithçka që përshtatet me kërkesat tuaja. Ne ofrojmë edhe çarçafë me përzjerje 50% pambuk dhe 50% poliester. Gjithashtu kemi një nga teknologjitë më të reja të çarçafëve, atë me mikrofibra.

Diferenca midis hoteleve?

Jastek me pupla

Jastëk

Jastëk me shumicë dhe pakicë të të gjitha llojeve do i gjeni te Jastëk me Mikrofibra Mikrofibra është gjenerata e re e fibrave sintetike e cila është kualiteti më i

Lexo më Shumë »
Jorgan-me-shumice-per-hotele

Jorgane

Jorganë me shumicë dhe pakicë të cilësvie të ndryshme i gjeni te Jorgane me Mikrofibra Mikrofibra është gjenerata e re e fibrave sintetike e cila është kualiteti më i lartë

Lexo më Shumë »
Mbrojtese Dysheku

Mbrojtëse Dysheku

Mbrojtëse dyshek-u me shumicë dhe pakicë të cilësvie të ndryshme i gjeni te Mbrojtëse dyshek-u rezistente nga uji Gjergji H Tekstil ofron mbrojtëset e dyshekut me cilësi të lartë. Dyshek-u

Lexo më Shumë »
Peshqir per hotele

Peshqir

Peshqir me shumicë dhe pakicë të të gjitha llojeve do i gjeni te Peshqir të cilësive të ndryshme Gjergji H Tekstil ju ofron peshqir me çmimin më të lirë dhe

Lexo më Shumë »
Raner per hotele

Raner

Raner me shumicë dhe pakicë të të gjitha llojeve do i gjeni te Raner për Krevate Raner-at janë trendi më i ri për hotelet. Raneri mbron jorganin nga papstërtia te

Lexo më Shumë »
Jorgane te mbushur me gramatura te ndryshme. Jorgane të lehë për verë. Arredim per hotele. Mobilim i dhomes se hotelit.Jemi me te miret because vrelsojme klientin. Vlersimi juaj and detyrimi jone.Gjergji H Tekstil lider per Tekstilet. Te gjithe hotelet me te mire arredohen te ne.I addition ne jemi lider. Per me shume se 25 vjet ne treg and jashte Shqiperise. Me nje eksperience and me shume se 25 vjet. I sherbejme klienteve me detaje. Shitje tekstilesh me shumice so ne Kosove and Mal te zi. Ekspreienca jone shumvjecare.In conclusion na ndihmon te sygjerojme and  zgjedhjen e duhur.This is ne jemi me te miret. Because kjo eshte norma e shitjes se tekstileve me shumice. Tyle te lehte and konbinime ne dhome. Therefore Jorgan te mbushur me gramatura te ndryshme. Because jorgan të lehë për verë.Arredim per hotele. Mobilim i dhomes se hotelit.Because, Perde, carcafe, and mbulesa tavoline. Gjithcka per te veshur so hotelin. Because perde per hotele black out qe nuk fusion rrezet e diellit. However ne jemi me te miret because vrelsojme klientin. Therefore Vlersimi juaj and detyrimi jone. Gjergji H Tekstil lider per Tekstilet and arredim. Te gjithe hotelet so me te mire and arredohen te ne.  Thefore na ndihmon te sygjerojme and  zgjedhjen e duhur.Above all ne jemi me te miret. Thefore kjo eshte norma e shitjes se tekstileve me shumice.