Kur standartet janë të larta, zgjedhjet janë të pakta!

premium hotel golem

Novatorë dhe të etur për sukses, standartet e vendosura janë ideale për 5 yje.

Gjithçka në dhomë është bërë nga Gjergji h Tekstil.

Çarçafë zarf të bardhë saten 100% pambuk me vijë të hollë – standart 5 yje.

Jastek gjumi me mbushje nanotek dhe këllëf saten, me madhësi të ndyshme – standart 5 yje

Rrobdishan i madh velur 1200gr cilësia më e mirë – standart 5 yje

Peshqir fytyre dhe trupi 600gr – standart 5 yje

Tepiceri krevati dhe puf para krevatit material velvet – standart 5 yje

Perde 100% blackout – stadart 5 yje

Tyl i hollë i bardhë, rezistent ndaj flakës – standart 5 yje

Arredim i plotë

Gjergji H Tekstil arredon hotelin tuaj nga A në Z me lëndën e butë. Çarçafë, jastëk gjumi, jorgan, jastëk dekorativ, tapiceri, tapete, moket, perde, blackout, tyl, peshqir, rrobdeshan dhe gama vazhdon...

Stadart për 5 yje

Standarti jonë i lartë dhe çmimi jonë shumë kompetitivë na ka bërë zgjedhjen e parë dhe të vetme të hoteleve me standartet më të larta në Shqipëri dhe jashtë saj.

I pari është gjihtmon klienti

Profesionalizmi i fituar nga më shumë se 25 vite eksperiencë na e bën gjithçka më të lehtë me klientët tanë duke e ditur çfarë ti ofrojmë dhe si ti ndihmojmë më së miri.