Standarti i vërtet i çdo hoteli duket te cilësia e gjumit që të ofron

maritim marina bay vlore

Arredim i kënshëm dhe standart i lartë, gjithçka e bërë me Gjergji H Tekstil.

Gjithçka në dhomë është bërë nga Gjergji h Tekstil.

Çarçafë zarf të bardhë saten 100% pambuk me vijë të hollë – standart 5 yje.

Jastek gjumi me mbushje nanotek dhe këllëf saten, me madhësi të ndyshme – standart 5 yje

Jastëk dekorativ mbushje nanotek, me përmasa të ndyshme, material – standart 5 yje

Raner me bordurë lisho, mbushje 100gr lisho i kombinuar me perdet dhe jastëkët dekorativ – standart 5 yje

Perde 100% blackout – stadart 5 yje

Tyl i hollë i bardhë, rezistent ndaj flakës – standart 5 yje

Tapiceria e krevatit – standart 5 yje

Arredim i plotë

Gjergji H Tekstil arredon hotelin tuaj nga A në Z me lëndën e butë. Çarçafë, jastëk gjumi, jorgan, jastëk dekorativ, tapiceri, tapete, moket, perde, blackout, tyl, peshqir, rrobdeshan dhe gama vazhdon...

Stadart për 5 yje

Standarti jonë i lartë dhe çmimi jonë shumë kompetitivë na ka bërë zgjedhjen e parë dhe të vetme të hoteleve me standartet më të larta në Shqipëri dhe jashtë saj.

I pari është gjihtmon klienti

Profesionalizmi i fituar nga më shumë se 25 vite eksperiencë na e bën gjithçka më të lehtë me klientët tanë duke e ditur çfarë ti ofrojmë dhe si ti ndihmojmë më së miri.