Tekstile për rrobaqepsi me shumicë

Moda nuk është diçka që ekziston vetëm në fustane. Moda është në qiell, në rrugë; moda ka të bëjë me idetë, mënyrën se si jetojmë, gjithçka ndodh përreth nesh.

Gjergji H Tekstil, për të krijuar koleksione fantastike, dzajne mbreslënëse, dhe tju frymëzoj.

Teksile per rrobaqepsi të të gjihta llojeve dhe dizajneve. Materiale të të gjihta llojeve, të përshtatëshme për koleksionin tuaj të dimrit ose të verës. 

Mëndafshe, lino, kashmir, dok, shifon dhe koleksioni i maretialeve vazhdon. Ngjyra dhe dizajne te ndyshme, lisho që ju bë të mundur ti stamponi dizajnin tuaj, ose dizajne të modës së fundit.

Çdo tekstil e gjeni te ne, dhe nësë nuk i keni ende idetë shumë të qarta, duke pare gamën tonë shumë të gjerë frymëzimi ju vjen vet!

Çmim / Kualitet

Ofrojmë çmimin në proporcion me kualitet më të mirë që mund te gjeni. Imporojmë miliona metra çdo vit, kjo na mundëson të marrim çmimin më të mirë.

Gjithçka në 1 Vend

Të gjitha materialet e tekstilit që do ju duhen do i gjeni te ne. Perde, çarçafë, jastëk, jorgan, dhe shumë produkte të tjera.

Kualitet i Lartë

Materialet që ne ofrojmë janë të standarteve më të larta, jo vetëm për një gjum shumë komod për klientin tuaj. Por edhe në jetgjatësi dhe në lehtësi në larje.

Zgjidhje për Gjithçka

Ne kemi zgjidhjen që ju duhet! Këtu përfshihet dizajni, standarti, qepja, dhe problematika të tjera që ndoshta nuk e dini ende si ti zgjidhni!

Tekstile per rrobaqepsi

Tekstile per rrobaqepsi me shumice. Te gjitha llojet e tekstileve qe ju duhen i gjeni te Gjergji H Tekstil. Gama jone e gjere per tekstile per rrobaqepsi eshte shume e gjere. Jemi lider ne sektorin per tekstile per rrobaqepsi ne Shqiperi. Fasonerite me te medhaja dhe dizajneret me ne ze vijne vetem te Gjergji H Tekstil per te perzgjedhur materialet. Gjithcka ju duhet per tekstile per rrobaqepsi e gjeni te ne. Duhet te jemi zgjedhja e vetme per tekstile per rrobaqepsi per ju! Tekstile per rrobaqepsi kane shume por ne kemi gjithcka ju duhet juve. Doni te beni nje koleksion te ekonomik kemi tekstile per rrobaqepsi te lira dhe te bukura. Deshiorni te beni nje koleksion te shtrenjte dhe shume cilesore? Kemi tekstile per rrobaqepsi fantastike. Materiale mendafsh edhe kashmir, fibra te rralla pambuku. Gjithashtu shume lloje tekstile per rrobaqepsi do i gjeni te ne!

ÇFARË OFROJMË
SHËRBIME TË TJERA​

Restorante

Arredim Eventesh

Fasoneri & Rrobaqepsi