Hotel

Tekstile për hotele Asgjë nuk ju bën të ndiheni më mirë sesa kur futeni në një shtrat hoteli, dhe çarçafët ndihen kaq mirë. Arsyeja kryesore pse shkojmë në hotele është gjumi. Shpesh herë na ka ndodhur të shkojmë në një hotel dhe është i arreduar shumë bukur. Pllakat, lavamanët, abazhurët, çdo gjë me detaje. Më … Continue reading Hotel